Popis kurzu:
Kurz má za cíl přiblížit možnosti přípravy kávy v domácích podmínkách pro amatérské nadšence.
3 hodinový kurz domácí přípravy espressa a cappuccina, kde se dozvíte vše o kávových nápojích, jak
si je správně připravit, jak si vybrat kávovar a jak si našlehat pěnu pro dokonalé cappuccino.
Cena zahrnuje:
Maximální kapacita je 6 osob na jeden kurz
Cílem kurzu je přiblížit možnosti přípravy kávy v domácích podmínkách pro amatérské nadšence.
Kurz je koncipován velmi prakticky, vše si sami vyzkoušíte na kávovaru.
Popis kurzu:
Začínáte či již provozujete kavárnu a nejste spokojeni s chutí připravované kávy pro Vašeho hosty? Rádi Vám pomůžeme s profesionálním zaškolením obsluhy, ať už ve správné přípravě kávy, nastavení mlýnku, organizaci provozu nebo v technikách latté art.
Obsah kurzu s Vámi dopředu konzultujeme, neboť každý kurz je vždy vytvořen na míru Vašim požadavkům, aby odpovídal reálnému provozu a věnovali jsme se vždy konkrétně tomu, co je pro Vás důležité a co Vás zajímá.
Pracuje se na Vašem kávovaru ve Vašich podmínkách. Teorie se maximálně propojí s praxí, vše co bude teoreticky řečeno si prakticky vyzkoušíte. Od nás se nedozvíte jen teoretické postupy, ale vysvětlíme, proč to tak je.
Délka trvání kurzu je individuální, běžně v rozsahu 2-4 hodiny.
Termín dle dohody
V případě zájmu volejte na 774 761 903, nebo napište na obchod@coffeejoe.cz